Strovels 304 zwart

Artikelnummer: E304zw
€ 67,50
Inclusief belasting

Strovels klompen 304 zwart staan bekend om de pasvorm en kwaliteit. Deze klomp is voorzien van PU zool. Deze constructie zorgt voor een degelijke klomp met prima loopcomfort en een verhoogd slijtweerstand.

-Lederen bovendeel, 
-Dichte hiel
-PU zool
-Houten binnenzool
-Kleur zwart
-Maat 37 t/m 47

GRATIS verzending binnen Nederland! 

Maat
Kleur
Aantal

Geschiedenis Strovels:

In het zuidwesten  van Zweden, pal aan het Kattegat, ligt Strövelstorp. Een klein boerendorp, dat van oudsher leefde van de landbouw en in beperkte mate van de visserij. Dit dorpje was de bakermat van de Zweedse instapklomp: de Strövel. Een stevige, comfortabele en gemakkelijk te hanteren werkklomp; ideaal voor het  dagelijks werk. 

Inmiddels heeft deze Zweedse klomp van hout en leer zich ontwikkeld tot een serieuze en gerespecteerde werkschoen,. Eind resultaat: een Strövels die de perfecte werkschoen is: de ideale combinatie van kracht en gemak. En als je op Strövels loopt, dan kun je nog altijd die Zweedse landroots voelen..... 

De nieuwe collectie Strövels combineert Zweedse kwaliteitsmaterialen met een uitgekiend Nederlands pas- en loopcomfort. Daarnaast hebben de klompen een verrassend moderne uitstraling.

E304zw

Datasheet

Materiaal
Leder
Uitvoering
Brede Pasvorm
Eigenschappen
Anti-statisch
Dames
Heren
Super anti-slip