Bestel- en bezorgwijzen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij u past! U kunt zelf aangeven wat u wenst:

  • Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
  • U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.
  • Bezorging bij een DPD Parcelshop.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven uw pakket ter bezorging mee aan DPD.Als uw pakket ingescand is door DPD ontvangt u een track&trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Wanneer u niet thuis bent op het moment dat de bezorger het pakket bij u aanbiedt, zal DPD uw pakket de volgende werkdag nogmaals aanbieden.

Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van DPD, waarop vermeld staat waar u het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde afhaalpunt of uw buren). Op deze manier hoeft u niet speciaal voor het pakket thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen!

Levertermijn

Wij hebben veel op voorraad, dus levering kan al binnen 1 werkdag ( zodra uw betaling binnen is). Per produkt wordt op de site de levertijd aangegeven. Gebruik a.u.b. het retourformulier. dat u samen met de artikelen hebt ontvangen. Daarop kunt u aanduiden of u wilt ruilen of een terugbetaling wenst.

Wij onderscheiden drie soorten retourzendingen:

  1. Retouren, in verband met verkeerd gestuurde kleur, model of maat (in dit geval ligt de fout bij ons en zijn dus ook de porto kosten voor ons, ook de door u betaalde portozegel vergoeden wij aan u).
  2. Retouren, omdat u liever van de koop afziet, of omdat u de verkeerde maat besteld heeft. (in dit geval zijn de porto kosten voor u) .
  3. Retouren, indien een artikel bij aankomst beschadigd is, graag dit dan zo snel mogelijk melden per e-mail en het betreffende artikel met een begeleidende brief en aankoopbewijs (bij voorkeur de aankoopbon) retour sturen.

Download hier het retourformulier.

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Nadat u heeft laten weten dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De goederen terug sturen in de originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk. Het artikel mag niet beschadigd zijn en mag geen sporen van gebruik vertonen, passen mag wel. U mag niks aan het artikel gewijzigd hebben. GEBRUIK A.U.B. DE SCHOENENDOOS NIET ALS BUITENVERPAKKING. Indien het artikel wel beschadigd of gewijzigd is of meer gebruikt dan nodig is om het product te beoordelen, dan kunnen wij de waardevernindering die daaraan het gevolg is bij u in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals het ingevulde modelformulier dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht, naar:

Medischeklompen.nl
Hogedijkseweg 9a
4041 AW Kesteren

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U kunt gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 7,25 zullen bedragen.

Wij proberen onze producten zo exact mogelijk te beschrijven en op internet weer te geven. Toch kunnen sommige materialen lichte afwijkingen vertonen. Houd er rekening mee, dat de kleur van de afgebeelde producten ook wordt beïnvloed door uw beeldscherminstelllingen.