Strovels 303

Artikelnummer: E3033
€ 65,95
Inclusief belasting

Strovels klompen 303  staan bekend om de pasvorm en kwaliteit. Deze klomp is voorzien van PU zool . Deze constructie zorgt voor een degelijke klomp met optimaal loopcomfort en een verhoogd slijtweerstand. Deze werkklompen met open hiel zijn gemakkelijk aan en uit te doen. Deze instapklompen zijn ook handig voor in de tuin .

 

-Lederen bovendeel,

-PU zool

-HOUTEN binnenzool  niet buigzaam

-Maat 36 t/m 48

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland! 

Maat
Kleur
Aantal

Geschiedenis Strovels:

In het zuidwesten  van Zweden, pal aan het Kattegat, ligt Strövelstorp. Een klein boerendorp, dat van oudsher leefde van de landbouw en in beperkte mate van de visserij. Dit dorpje was de bakermat van de Zweedse instapklomp: de Strövel. Een stevige, comfortabele en gemakkelijk te hanteren werkklomp; ideaal voor het  dagelijks werk. 

Inmiddels heeft deze Zweedse klomp van hout en leer zich ontwikkeld tot een serieuze en gerespecteerde werkschoen,. Eind resultaat: een Strövels die de perfecte werkschoen is: de ideale combinatie van kracht en gemak. En als je op Strövels loopt, dan kun je nog altijd die Zweedse landroots voelen..... 

De nieuwe collectie Strövels combineert Zweedse kwaliteitsmaterialen met een uitgekiend Nederlands pas- en loopcomfort. Daarnaast hebben de klompen een verrassend moderne uitstraling.

E3033

Datasheet

Materiaal
Leder
Uitvoering
Normale/Brede pasvorm
Eigenschappen
Anti-statisch
Dames
Heren
Super anti-slip