BIRKI AIR blue regular antistatic

Artikelnummer: 063070
€ 69,95
Inclusief belasting

De  Birki air antistatic is een veel gedragen klomp in laboratoria operatiekamers en andere gevoelige omgevingen binnen de gezondheidszorg. Deze klompen zijn gemaakt van antistatisch polurethaan. De luchtgaten in het voorste deel van de klompen zorgt de hele dag voor een aangenaam voetklimaat, Het originle PU-voetbed van Birkenstock ondersteunt de natuurlijke anatomie van de voet en voorkomt een verkeerde houding. Het voetbed kan desgewenst vervangen worden door een eigen steunzool.  De wasbare klomp heeft een goede anti-slip en is schokdempend. 

Kleur:  blauw ,  groen, offwhite
Materiaal: Polyurethaan PU
Uitvoering: uitneembaar voetbed
Maten: 37 t/m 44

Levertijd;  3 werkdagen 

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774. Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

Birkenstock levert het juiste schoeisel, waarmee je je 100% voor anderen in kunt zetten, zonder je eigen welzijn uit het oog te verliezen. Of het nu in de praktijk of in de operatiekamer is. Dankzij het anatomisch gevormde voetbed geeft dit schoeisel verlichting als je urenlang moet staan of lopen!

063070

Datasheet

Uitvoering
Normale/Brede pasvorm
Eigenschappen
Dames
Heren
Super anti-slip
Wasbaar
Verwisselbaar voetbed
Ja