Sun Shoes blauw

Artikelnummer: SSPblauw
€ 52,25
Inclusief belasting

De Sun shoes professional plus klomp is de OK klomp. Er is zeer veel aandacht gegeven aan anti-slip en de klomp is volgens de norm SRC gecertificeerd. Deze verpleegkundige klomp is gemaakt van SEBS een thermoplastich rubber wat UV-bestendig is en bestand tegen olie en zuur. Het is het enige materiaal wat geschikt is voor de OK en Cleanroom. De klomp heeft een perfect voetbed met goede pasvorm en is voorzien van een verstelbare hielband.

  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: SEBS, zeer goede anti-slip
  • Maten: 35 /36 nog voorradig

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

Sun Shoes kwaliteit schoeisel uit Italië, sinds 1972!

Professional Plus Clogs van Sun Shoes bieden veel comfort door hun ergonomisch design. De klompen  hebben verstelbare hielbandjes en luchtgaatjes aan de zijkanten. De schokabsorberende hiel spaart uw gewrichten tijdens lange werkdagen.

De OK klompen van Sun Shoes zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en bovendien vrij van latex en gifstoffen. Zelfs moeilijke hygiënische omstandigheden stellen geen enkel probleem voor: De clogs zijn wasbaar tot 90°C en bij 134°C autoclaveerbaar.

Professional Plus Clogs zijn antistatisch. Schade aan elektronische apparatuur en kruisbesmetting door een statische schok wordt tegengehouden. Uit onderzoek blijkt tevens dat stresslevels in het menselijk lichaam dalen door minder statische energie.

SSPblauw

Datasheet

Eigenschappen
Anti-statisch
Heren
Wasbaar