Sanita klompen Flex model 38 Animal zebra blauw met riempje 8698

Artikelnummer: 8698
€ 79,90
Inclusief belasting

Sanita klompen flex model 38 animal zebra blauw met hielband zijn nieuwe instapklompen in het assortiment van Sanita medischeklompen. Deze mooie lichtblauwe zorgklompen zijn voorzien van zebra's  en hartjes in zebraprint, bovendien is ook de jungle aanwezig op de klompen in de vorm van  groene blaadjes. Deze combinatie van print en kleur maakt samen een prachtige  professionele zusterklomp  voor een frisse start in het nieuwe jaar.

Deze verpleegstersklompen hebben een bovenkant van lakleer en een PU loopzool die  schokabsorberend is. Het handige verstelbare riempje zorgt ervoor dat de klomp goed aan je voet blijft zitten. Het anatomische Onsteam voetbed is ademend en antibacterieel  en zorgt voor extra comfort.  De kap is met nietjes aan de zool bevestigd. Ook het orthopedisch gevormde voetbed is een kenmerk van deze verpleegkundige klompen. De structuur van de zool maakt de Sanita klompen geluidsarm en geeft een hoge anti-slip waarde aan de clogs. Deze klompen kunnen ook buiten het werk gedragen worden als fashion item.

De klompen voldoen aan de volgende normeringen EN ISO 20347 OB, antistatisch, E (schokabsorberend), ORO olieresistent, WRU ( waterbestendige kap) 

  • Meer klompen uit de Animal  collectie, Animal leopard rozeAnimal Panda 
  • Maten 36 t/m 42
  • kleur licht blauw met groene blaadjes en  zebra's en hartjes in zebraprint, zwart met wit

Tip: Bestel één maat groter dan uw normale schoenmaat

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland! 

Maat
Kleur
Aantal

Over Sanita 

Het van oorsprong Deense merk Sanita is een begrip onder beroepsklompen. Meer dan 100 jaar ervaring en voortgang in techniek zorgt voor een echt kwaliteitsproduct.

De Sanita Flex is dé klassieker in het Sanita-assortiment en wordt nog altijd op traditionele wijze geniet. Deze hygiënische klomp heeft een open hiel en is verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. De leren inlegzool en de buigzame antislip loopzool zorgen voor een extra hoog comfort. Sanita produceert medische klompen voor heren en dames in de maten 35 t/m 48. Naast de traditionele modellen maakt Sanita ook  klompen in verschillende kleuren, materialen en prints. 

Deze werkklompen zijn geschikt om te dragen tijdens het werk in de zorg, ziekenhuis,kliniek, horeca, slagerij of bakkerij, maar ook in de vrije tijd, in en om het huis.

8698

Datasheet

Uitvoering
Buigzame zool
Eigenschappen
Anti-statisch
Dames