Birkenstock Madrid zwart lak fuchsia zool narrow mt 35, 36, 37, 41

Artikelnummer: 339243
€ 52,50
Inclusief belasting

De Madrid zwart lak met fuchsia zool  is een  damesslipper met één verstelbare band over de voorvoet. Deze gezondheidsslipper is maar in een beperkt aantal geproduceerd, dus een unieke slipper .Leuk detail is de fuchsia zool,  Er zijn nog nog een aantal maten beschikbaar, dus als u eens wat anders zoekt... 

  • Voetbed kurk 
  • Maat 35-37 en 41
  • Kleur zwart lak met fuchsia zool

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774.  Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

339243

Datasheet

Eigenschappen
Dames