Bighorn 5000 multiroze

Artikelnummer: 500041
€ 49,95
Inclusief belasting

De Bighorn 5000 roze multicolours gezondheidsklompen met kleurrijk bloemenmotief zijn voorzien van een PU zool. Deze gezondheidsklomp van medischeklompen.nl heeft een goed gevormd voetbed De structuur van de buigzame PU zool maakt deze verpleegkundige klomp geluidsarm en geeft hoge anti-slip waarde.


Kleur: Multiroze
Maten:  36 en 42 nog voorradig

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

BigHorn

Deze BigHorn klompen model 5000 zijn professionele klompen. Deze gezondheidsklompen zijn voorzien van een buigzame PU zool en deze verpleegkundige klompen hebben een anatomisch gevormd voetbed dat ontlastend, vochtopnemend en isolerend werkt. De zool van deze werkklomp is licht van gewicht, schokdempend, geluidsarm en slijtvast.

De natuurlijke belasting

Bij elke stap wordt de voet belast met het volledige lichaamsgewicht. Dit veroorzaakt veel last voor de gewrichten en de wervelkolom. Het BigHorn voetbed ontlast uw lichaam door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. De PU-laag absorbeert daarbij onder de hak een gedeelte van de 'schok', die vrijkomt bij het zetten van iedere stap. Dit alles op een geluidsarme manier. Een aangenaam gevoel voor u en uw omgeving.

BigHorn: de natuurlijke keuze

BigHorn is een kwaliteitsproduct en is met uiterste zorg vervaardigd uit hoofdzakelijk natuurlijke materialen, waardoor ieder paar uniek te noemen is. Voor beroep of vrije tijd: BigHorn heeft een natuurlijke oplossing.

500041

Datasheet

Eigenschappen
Dames