Bighorn 3630 Panter roze maat 42

Artikelnummer: 363037
€ 68,50
Inclusief belasting

Deze BigHorn klompen model 3630 zijn trendy klompen in hippe panter print. Deze gezondheidsklompen zijn voorzien van een buigzame houten zool en deze verpleegkundige klompen hebben een anatomisch gevormd voetbed dat ontlastend, vochtopnemend en isolerend werkt. De zool van deze werkklomp is licht van gewicht, schokdempend, geluidsarm en slijtvast.

Kleur: Panter fuchsia
Maten:  42  nog voorradig


Tip: Bestel één maat groter dan uw normale schoenmaat

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

BigHorn

Deze BigHorn klompen model 3630 zijn trendy klompen in hippe panter print. Deze gezondheidsklompen zijn voorzien van een buigzame houten zool en deze verpleegkundige klompen hebben een anatomisch gevormd voetbed dat ontlastend, vochtopnemend en isolerend werkt. 
De zool van deze werkklomp is licht van gewicht, schokdempend, geluidsarm en slijtvast.

De natuurlijke zool

BigHorn zolen zijn vervaardigd uit populierenhout, voorzien van een PU-laag onder de loopzool en voorvoet. Hierdoor ontstaat een uiterst solide zool, die eveneens zeer flexibel is. Optimale steun en groot comfort maken urenlang lopen en staan mogelijk, zonder last te krijgen van pijnlijke voeten en/of vermoeide voeten.

De natuurlijke eigenschappen

De voordelen van hout verwerkt als schoenzolen, zijn al van oudsher onderkend. Naast een beschermende functie, heeft hout een preventieve werking. Het isoleert goed tegen kou en warmte en is vormvast, waardoor een blijvende steun voor voeten en rug wordt verkregen. Hout geeft daarnaast geen allergische reacties en is volkomen hygiënisch.

De natuurlijke belasting

Bij elke stap wordt de voet belast met het volledige lichaamsgewicht. Dit veroorzaakt veel last voor de gewrichten en de wervelkolom. Het BigHorn voetbed ontlast uw lichaam door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. De PU-laag absorbeert daarbij onder de hak een gedeelte van de 'schok', die vrijkomt bij het zetten van iedere stap. Dit alles op een geluidsarme manier. Een aangenaam gevoel voor u en uw omgeving.

BigHorn: de natuurlijke keuze

BigHorn is een kwaliteitsproduct en is met uiterste zorg vervaardigd uit hoofdzakelijk natuurlijke materialen, waardoor ieder paar uniek te noemen is. Voor beroep of vrije tijd: BigHorn heeft een natuurlijke oplossing.

363037

Datasheet

Uitvoering
Buigzame zool
Eigenschappen
Dames
buigzame houten zool