Birkenstock Super Birki Rood

Artikelnummer: 068031
€ 54,50
Inclusief belasting

De Super Birki van Birkenstock zijn waterdichte klompen met een verwisselbaar kurk-latex voetbed . Dit voetbed heeft een anatomische opbouw, wat er voor zorgt dat alle delen van de voet goede steun krijgen en daardoor wordt het gehele lichaam op de juiste wijze belast. De Super-Birki bestaat volledig uit kunststof (ALPRO-foam) en heeft een uitneembaar kurkvoetbed met zwarte deklaag. De klomp zelf is machinewasbaar op 60 graden. Het meegeleverde voetbed kan men wassen op 30 graden. Dankzij de duurzaamheid en hygiënische eigenschappen van deze werkklompen zijn ze geschikt voor keuken, gezondheidszorg en levensmiddelenindustrie. Maar kan ook prima gedragen worden als tuinklomp of in de de vrije tijd.  De wasbare klomp heeft een goede anti-slip en is schokdempend. 

Kleur: ZwartRood,  mos groenrozeblauwgeeloff whiteappelgroenlichtblauw, yellow flower, blauwe bloem
Materiaal:Polyurethaan PU
Uitvoering: uitneembaar voetbed van kurk
Maten: 35 t/m 48

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774. Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

Birkenstock levert het juiste schoeisel, waarmee je je 100% voor anderen in kunt zetten, zonder je eigen welzijn uit het oog te verliezen. Of het nu in de praktijk of in de operatiekamer is. Dankzij het anatomisch gevormde voetbed geeft dit schoeisel verlichting als je urenlang moet staan of lopen!

068031

Datasheet

Uitvoering
Normale/Brede pasvorm
Eigenschappen
Dames
Heren
Super anti-slip
Wasbaar
Verwisselbaar voetbed
Ja

Je bent misschien ook geïnteresseerd in