Birkenstock Ramses Used Jeans Blue maat 45

Artikelnummer: 1006176
€ 69,95
Inclusief belasting

De Ramses Ramses Used Jeans Blue een sportieve blauwe slipper met een jeans look. Voorzien van het comfortabele kurken voetbed van Birkenstock is deze herenslipper dé gezondheidsslipper voor de zomer van 2017.

  • Voetbed kurk / leer
  • Maat 45  nog voorradig
  • Kleur jeans blue

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!   

Maat
Kleur
Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774.  Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

1006176

Datasheet

Uitvoering
Normale pasvorm
Eigenschappen
Heren