Birkenstock Marten brown denim blue

Artikelnummer: 507981
€ 69,95
Inclusief belasting

De Birki's Marten brown/denim heeft een aangenaam-zacht draagcomfort, inlopen niet of nauwelijks nodig bij het Kurk-latex voetbed van Birkenstock. Deze gezondheidsslipper is gemaakt van leer en afgewerkt met denim.

  • Voetbed kurk / leer
  • Boven materiaal leer
  • Maat 45 nog voorradig
  • Kleur brown/denin blue

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774.  Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

507981

Datasheet

Uitvoering
Normale pasvorm
Eigenschappen
Heren