Birkenstock Gizeh dress blue patent rode zool narrow maat 37

Artikelnummer: 845883
€ 69,50
Inclusief belasting

Birkenstock Gizeh dress blue lak smalle pasvorm. Comfortabele lak slippers in navy blauw met rode zool in smalle pasvorm. De teenslipper Gizeh van Birkenstock® leidt de tenen terug in hun natuurlijke houding. Het teenstuk is anatomisch gevormd en omsluit de tenen zacht. De componenten riem, voetbed en teengrijper zijn optimaal op elkaar afgestemd en bevorderen zo de natuurlijke afrolbeweging van de voeten. Met de gesp kan het model bovendien individueel worden ingesteld.

  • Voetbed: kurk
  • Boven materiaal: birko-flor
  • Maat: 37  
  • Kleur: dress blue patent rode zool narrow

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774.  Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

845883

Datasheet

Uitvoering
Smalle pasvorm
Eigenschappen
Dames

Je bent misschien ook geïnteresseerd in