Birkenstock Gizeh wit lak fuchsia zool

Artikelnummer: 345081
€ 65,00
Inclusief belasting

De Birkenstock Gizeh wit lak met fuchsia zool is een gezondheidsslipper met het bekende kurken voetbed van Birkenstock. De Birkenstock teenslipper Gizeh heeft een verstelbaar bandje over de wreef. Deze teenslipper heeft een normale pasvorm. 

Ook leverbaar in de smalle pasvorm, maat  35 t/m 41. U kunt de uitvoering hieronder selecteren.

  • Voetbed: kurk
  • Boven materiaal: birko-flor
  • Maat: 35 t/m 41 
  • Kleur: wit lak met fuchsia zool

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Uitvoering
Maat
Kleur
Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774.  Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

345081

Datasheet

Uitvoering
Normale pasvorm
Eigenschappen
Dames