Birkenstock Madrid Lak Zwart narrow

Artikelnummer: 040303
€ 55,95
Inclusief belasting

Birkenstock-slipper Madrid Zwart lak, een slipper met een verstelbare band over de voorvoet, met een zwart-lak bovenwerk van Birko-flor materiaal. Glanzend aan de buitenzijde, maar zacht van binnen. Met kurken voetbed en zwarte loopzool. Deze pasvorm is voor de smalle  en normale voet.

  • Voetbed kurk / leer
  • Maat 36-42 kleur
  • Zwart lak

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

Birkenstock

Birkenstock bestaat al sinds 1774.  Alle Birkenstock artikelen hebben een orthopedisch verantwoord voetbed. Of het nu gaat om de Super-Birki's, de teenslippers Gizeh, Ramses of Mayari, ook de Boston klompen, muilen of sloffen, de Birkenstock Madrid (met 1 band) of de Arizona (met 2 banden). Zelfs de Florida (met 3 banden), hebben allemaal hetzelfde voetbed. Dit maakt de voeten optimaal ondersteund tijdens het dragen. 

Birkenstock geeft je voeten een zeer hoog draagcomfort en optimale ondersteuning door het speciaal vervaardigde Birkenstock kurkvoetbed. Dit voetbed wordt volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Het prettige van het merk Birkenstock is bovendien de variabele wijdte. Er zijn hierdoor slippers voor mensen met hele smalle voeten, maar ook  voor mensen met hele brede voeten. 'Small' is voor de mensen die van nature een smalle, slanke voet hebben. 'Normaal' is de breedte voor mensen met een normale tot brede voet. Daarnaast zijn er Birkenstocks met zacht voetbed, ideale slippers voor mensen met gevoelige voeten, diabetes en/of reuma. 

040303

Datasheet

Eigenschappen
Dames