Bighorn 5030 Zebra zwart met wit

Artikelnummer: 503090
€ 58,50
Inclusief belasting

De Bighorn gezondheidsklomp model 5030 zebra  is een zusterklomp met een volledig, buigzame pu loopzool. Dit zorgt voor een slijtvaste, lichtgewicht instapklomp. Het voetbed is aan de binnenzijde volledig voorzien van een zachte foamlaag onder het 100% lederen dek. De laatste is vochtopnemend en voelt weldadig aan de voet. De kappen zijn een van combinatie leer/kunststof welke onder hoge druk voorzien zijn van een print. Kenmerkend voor een lange levensduur en ontworpen voor het meebuigen van de voet.

  • Kleur:  zebra ,zwart met wit
  • Maten: 36 t/m 42

Tip: Bestel één maat groter dan uw normale schoenmaat

GRATIS verzending binnen Nederland!  

Maat
Kleur
Aantal

BigHorn

Deze BigHorn klompen model 5000 zijn professionele klompen. Deze gezondheidsklompen zijn voorzien van een buigzame PU zool en deze verpleegkundige klompen hebben een anatomisch gevormd voetbed dat ontlastend, vochtopnemend en isolerend werkt. De zool van deze werkklomp is licht van gewicht, schokdempend, geluidsarm en slijtvast.

De natuurlijke belasting

Bij elke stap wordt de voet belast met het volledige lichaamsgewicht. Dit veroorzaakt veel last voor de gewrichten en de wervelkolom. Het BigHorn voetbed ontlast uw lichaam door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. De PU-laag absorbeert daarbij onder de hak een gedeelte van de 'schok', die vrijkomt bij het zetten van iedere stap. Dit alles op een geluidsarme manier. Een aangenaam gevoel voor u en uw omgeving.

BigHorn: de natuurlijke keuze

BigHorn is een kwaliteitsproduct en is met uiterste zorg vervaardigd uit hoofdzakelijk natuurlijke materialen, waardoor ieder paar uniek te noemen is. Voor beroep of vrije tijd: BigHorn heeft een natuurlijke oplossing.

503090

Datasheet

Uitvoering
Buigzame zool
Eigenschappen
Dames