Strovels 923 Flex wit

Artikelnummer: E923
€ 75,85
Inclusief belasting

Strovels flex 923 klompen staan bekend om de pasvorm en kwaliteit. Deze verpleegkundige klomp is voorzien van een PU zool. Deze constructie zorgt voor een lichtgewicht klomp met optimaal loopcomfort. Deze instapklompen zijn geschikt voor een hoge wreef en zijn erg comfortabel. Vrij van nietjes, dus gemakkelijk schoon te houden en hygiënisch.


-Lederen bovendeel, 
-PU zool/flexibel
-Kleur wit
-Maat 36 t/m 47

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS verzending binnen Nederland! 

Maat
Kleur
Aantal

Geschiedenis Strovels:

In het zuidwesten  van Zweden, pal aan het Kattegat, ligt Strövelstorp. Een klein boerendorp, dat van oudsher leefde van de landbouw en in beperkte mate van de visserij. Dit dorpje was de bakermat van de Zweedse instapklomp: de Strövel. Een stevige, comfortabele en gemakkelijk te hanteren werkklomp; ideaal voor het  dagelijks werk. 

Inmiddels heeft deze Zweedse klomp van hout en leer zich ontwikkeld tot een serieuze en gerespecteerde werkschoen,. Eind resultaat: een Strövels die de perfecte werkschoen is: de ideale combinatie van kracht en gemak. En als je op Strövels loopt, dan kun je nog altijd die Zweedse landroots voelen..... 

De nieuwe collectie Strövels combineert Zweedse kwaliteitsmaterialen met een uitgekiend Nederlands pas- en loopcomfort. Daarnaast hebben de klompen een verrassend moderne uitstraling.

E923

Datasheet

Materiaal
Leder
Uitvoering
Brede Pasvorm
Eigenschappen
Dames
Geen nietjes
Heren
Super anti-slip