Sanita klompen flex model 38 Shout Out rose met riempje 8612

Artikelnummer: 8612
€ 70,50
Inclusief belasting

Sanita klompen model  38  Shoutout roze. Deze frisse roze gezondheidsklompen van Sanita zijn super hip. De clogs met trendy print hebben een goed gevormd voetbed. De zolen van deze medischeklompen zijn licht. Een vrolijke instapklomp van Sanita met applicaties en de tekst Shout Out en love. Gemaakt met een leren kap met print in een mooie roze kleur met verschillende kleuren applicaties.

De structuur van de zool maakt de Sanita klomp geluidsarm, geeft een hoge anti-slip waarde en is bestand tegen veelvuldig buigen. 

Kleur; roze met print

ook leverbaar in : blauw en wit

Uitvoering; Buigzame zool, met riempje

Maten; 36 t/m 43

Voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Bezorging; GRATIS verzending binnen Nederland

Uitvoering
Maat
Kleur
Aantal

Over Sanita 

Het van oorsprong Deense merk Sanita is een begrip onder beroepsklompen. Meer dan 100 jaar ervaring en voortgang in techniek zorgt voor een echt kwaliteitsproduct.

De Sanita Flex is dé klassieker in het Sanita-assortiment en wordt nog altijd op traditionele wijze geniet. Deze hygiënische klomp heeft een open hiel en is verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. De leren inlegzool en de buigzame antislip loopzool zorgen voor een extra hoog comfort. Sanita produceert medische klompen voor heren en dames in de maten 35 t/m 48. Naast de traditionele modellen maakt Sanita ook  klompen in verschillende kleuren, materialen en prints. 

Deze werkklompen zijn geschikt om te dragen tijdens het werk in de zorg, ziekenhuis,kliniek, horeca, slagerij of bakkerij, maar ook in de vrije tijd, in en om het huis

8612

Datasheet

Uitvoering
Buigzame zool
Eigenschappen
Anti-statisch
Dames