Sanita Flex klompen model 38 met riempje

Artikelnummer: 8112
€ 74,90
Inclusief belasting

Sanita Flex klompen, 38, met riempje. Deze ziekenhuisklomp heeft een verstelbaar riempje over de wreef, die je ook achter je hiel kunt doen. De combinatie binnen- en buitenzool zorgt voor een optimale ondersteuning van je rug en je benen. Deze klompen  zijn dan ook geschikt  voor verpleegkundigen en artsen  die veel moeten lopen, bukken en staan. Kortom deze klompen zijn ideaal in de medische sector maar ook geschikt voor in de horeca, slagers, bakkers.  Rondom huis zijn ze trouwens ook heerlijk comfortabel. Je stapt er zo in en uit.  Deze klomp vallen niet ruim qua pasvorm. Veel klanten bestellen een maatje groter dan hun eigen schoenmaat. Heb je smalle voeten, bestel dan je eigen schoenmaat.

Kleur; wit en zwart

Materiaal; Leder

Uitvoering; buigzame zool / met riempje

Maten; 35 t/m 47

Bezorging; GRATIS verzending binnen Nederland

Maat
Kleur
Aantal

Over Sanita 

Het van oorsprong Deense merk Sanita is een begrip onder beroepsklompen. Meer dan 100 jaar ervaring en voortgang in techniek zorgt voor een echt kwaliteitsproduct.

De Sanita Flex is dé klassieker in het Sanita-assortiment en wordt nog altijd op traditionele wijze geniet. Deze hygiënische klomp heeft een open hiel en is verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. De leren inlegzool en de buigzame antislip loopzool zorgen voor een extra hoog comfort. Sanita produceert medische klompen voor heren en dames in de maten 35 t/m 48. Naast de traditionele modellen maakt Sanita ook  klompen in verschillende kleuren, materialen en prints. 

Deze werkklompen zijn geschikt om te dragen tijdens het werk in de zorg, ziekenhuis,kliniek, horeca, slagerij of bakkerij, maar ook in de vrije tijd, in en om het huis.

8112

Datasheet

Uitvoering
Buigzame zool
Eigenschappen
Anti-statisch
Dames
Heren